به همت فرهنگی:

نشست علمی با موضوع رسانه‌های فضای مجازی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد

به گزارش دفتر روابط‌عمومی پژوهشگاه: در این جلسه که با حضور رئیس و کارکنان پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) روز چهارشنبه سوم آذرماه در تالار شهید مطهری این پژوهشگاه برگزار شد، دکتر عبداللهی رئیس مرکز رصد جبهۀ فرهنگی انقلاب اسلامی در رابطه با تأثیر شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های نوین بر افکار مردم، آسیب‌های فیلم‌ها و بازی‌ها بر افکار کودکان و اصالت خانوادۀ ایرانی و اینکه این شبکه‌ها فردگرایی را در کودکان ما نهادینه می‌کنند هشدار داد.

وی با آوردن مثال‌ها و نمونه‌های از ساختن فیلم و بازی برای برنامه‌های کودک امروزی، اشاعۀ فردگرایی، دوری از خانواده، گرایش به استفاده از حیوانات برای پر کردن اوقات تنهایی و جایگزینی آن با افراد خانواده، اشاعۀ زندگی مجردی، ازدواج نکردن و ... بسیاری از ناهنجاری‌هایی که در زندگی امروز جامعۀ ما ضد ارزش است به‌صورت کاملاً پنهانی به‌عنوان ارزش در ذهن و روح کودکان القا می‌نمایند. به‌طوری‌که اگر به این مفاهیم و نکات در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی توجه نشود قطعاً در آیندۀ نه‌چندان دور اتفاقات بسیار ناگواری برای جامعۀ اسلامی ما خواهد افتاد.

دکتر عبداللهی افزود: ازاین‌رو نیازمند پژوهش و برنامه‌ریزی دقیق و آینده‌پژوهی هستیم تا ضمن شناخت آیندۀ این تکنولوژی‌ها و تحلیل تأثیر آن‌ها بر جامعه، راهکارهای مناسب آن مشخص و ارائه گردد تا به‌یک‌باره با حجم زیادی از فناوری‌های روز مواجه نشویم که هیچ راهکاری برای استفاده از آن نداشته باشیم.

وی در پایان یادآور شد: ما باید مسئلۀ اعتقادات را سرلوحۀ کار کودکانمان قرار دهیم و با جلسات رفع شبهات ولایت‌فقیه، از رسانه‌های معاند عقب نمانیم.