به همت پژوهشکده علوم سیاسی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع):

نشست علمی « وضعیت سیاسی _ مذهبی شیعیان یمن » برگزار گردید.

این نشست علمی با حضور  آقای دکتر سید علی موسوی نژاد ( استادیار دانشگاه ادیان و مذاهب ) و اساتید و پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) در پژوهشکده علوم سیاسی برگزار گردید.

نشست علمی « وضعیت سیاسی _ مذهبی شیعیان یمن » در پژوهشکده علوم سیاسی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار گردید.

در این نشست علمی دکتر سید علی موسوی نژاد به معرفی وضعیت سیاسی مذهبی یمن و معرفی مذاهب تأثیرگزار در یمن و ریشه های تاریخی آن و سیر مراحل مذاهب و تبیین اشتراک و افتراق آنها و همچنین جایگاه مذهب زیدیان در یمن مباحثی را ارائه داده اند.