۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

دکتر عباس زاده:

کسب رتبه A دو فصلنامة علمی- پژوهشی پژوهش­های سیاست اسلامی در بین نشریات علمی-پژوهشی کشور

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر روح‌الله عباس زاده مسئول دفتر نشریات علمی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام ضمن اعلام این خبر بیان داشت:
دو فصلنامة علمی- پژوهشی پژوهش­های سیاست اسلامی برای تأمین و بسط بنیادهای تئوریک نظام اسلامی، گفتمان ­سازی، اندیشه ­ورزی اسلامی و بومی و تولید اندیشه و علم در حوزۀ سیاست اسلامی با موضوع دین و سیاست، اندیشه­ های سیاسی، روابط بین‌الملل، فلسفه سیاسی، حقوق سیاسی، فقه سیاسی، جامعه‌شناسی سیاسی و ... با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1392 در حوزۀ دین و سیاست، تاریخ و سیاست، انقلاب اسلامی و سیاست و اندیشه سیاسی اسلامی شروع به فعالیت علمی نموده است.

دکتر عباس زاده افزود: در این راستا، طی ارزیابی علمی، محتوایی و شکلی(ساختار علمی، مطابقت محتوای مقاله‌ها با موضوع و خط‌ مشی نشریه، تعیین سطح و کیفیت محتوای علمی مقاله­ ها از حیث نوآوری و روش یا فنون جدید، ارتقاء سطح آگاهی و دانش تخصصی، هدف و چشم‌انداز نشریه، رعایت اصول نگارش و ویرایش مقاله‌ها، نمایه­ سازی در مراکز استنادی یا تخصصی معتبر بین­ المللی)، که از طرف کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عمل آمد حائز رتبه A کشوری گردید.

وی در پایان ضمن عرض تبریک این موفقیت به جامعه علمی، بیان داشت: آرزومندیم با ارسال مقالات قوی و پرمایه و متناسب با موضوع نشریه، ما را در ادامه این امر یاری فرمایید.