حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش:

سیاست ارتقای گفتمان انقلاب اسلامی در سپاه و نیروهای مسلح، باید تقویت شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش، مسئول پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، در جمع پژوهشگران و کارکنان این پژوهشگاه بیان داشت: تقویت مسئله شناسی و مسئله یابی در حوزه مسائل موردنیاز انقلاب اسلامی و تقویت سیاست ارتقای گفتمان انقلاب اسلامی در سپاه و نیروهای مسلح برای ما مهم است چون این از مطالبات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش افزود: برای این‌که یافته‌های تحقیق ما کاربردی باشد باید با رده‌های کاربر تعامل و ارتباط داشته باشیم. ایشان یادآور شد: روزآمدسازی اطلاعات تخصصی و علمی پژوهشگران باید به‌صورت هدفمند از طریق نشست‌های علمی و کارگاهی افزایش پیدا کنند.

مسئول پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، در پایان، بیان داشت: باید در راستای مأموریت‌های محوله، با نهادهای همسو ارتباط مستمر داشته باشیم و پژوهش‌ها باید بر اساس نیازها باشد.