برگزاری کرسی نقد کتاب «پایداری و ناپایداری گفتمان های سیاسی در ایران»:

کرسی نقد کتاب «پایداری و ناپایداری گفتمان های سیاسی در ایران» در مرکز فرهنگی رسانه ای صبا برگزار گردید

در اولین روز از هفته پژوهش کرسی نقد کتاب «پایداری و ناپایداری گفتمان های سیاسی در ایران» در مرکز فرهنگی رسانه ای صبا- دفتر هفته نامه صبح صادق در تهران با حضور سردار دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه  برگزار شد.در این مراسم دکتر مرتضی شیرودی (دانشیار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) ) به عنوان دبیر جلسه به معرفی کتاب و ناقدین پرداختند سپس دکتر احمد عزیزخانی(استادیار دانشگاه اصفهان) به عنوان نویسنده کتاب در مورد کتاب و اهداف و نتایج آن توضیحاتی ارائه داد. در ادامه ناقدین کتاب ، دکتر محمدصادق کوشکی(استاد دانشگاه تهران) و دکتر محمد حسین عبدالهی(دکترای جامعه شناسی سیاسی) به نقد کتاب پرداختند.

معرفی اجمالی کتاب:

پس از جنگ تحمیلی و با رحلت حضرت امام (ره)، برخی خرده­گفتمان­ها با تفاسیر خاص خود از مبانی انقلاب اسلامی، پای به عرصه سیاسی گذاشتند که همواره خود را ذیل گفتمان اصیل انقلاب یا همان گفتمان حضرت امام (ره) می­دانستد اما در مواردی  از خطوط اصلی آن فاصله گرفته و مسیر خود را پیمودند؛ از جمله این خرده­گفتمان­ها "سازندگی"، "اصلاحات" و "بهار" بودند که هر کدام در مقطعی موقعیت هژمونیک یافته و سپس افول کردند. چگونگی و عوامل ظهور و افول این گفتمان­ها، میزان انطباق و یا عدم انطباق آنها با گفتمان امام خمینی (ره) و راهبرد پیشگیری از ناپایداری گفتمان انقلاب اسلامی موضوعات مهم است که در کتاب پیش رو به آن پرداخته شده است.