به مناسبت هفتۀ پژوهش و فناوری:

رئیس و جمعی از مدیران و پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) از دانشگاه عالی دفاع ملی بازدید کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) در رابطه با زمینه‌های همکاری با دانشگاه عالی دفاع ملی بیان داشت: ما در پژوهشگاه می‌توانیم در پژوهش‌ها، اسلامی‌سازی متون، ترجمه، سرفصل‌های متون درسی، تبادل متون، آموزش و تربیت پژوهشگر با دانشگاه همکاری کنیم.

دکتر نگارش در رابطه با عملیاتی کردن این همکاری افزود: کارگروهی از پژوهشگاه و دانشگاه تشکیل شود تا زمینه‌های همکاری مشترک را احصا و به تفاهم‌نامه همکاری علمی برسیم.

در ادامه: سردار وحیدی، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، بیان داشت: در دانشگاه، مرکز تحول علوم انسانی، بحث نظریه‌پردازی در حوزۀ دفاعی-امنیتی، مکتب دفاع مقدس و پژوهشکدۀ امنیت ملی می‌توانند از جمله زمینه‌های مشترک همکاری باشند. سردار وحیدی افزود: راجع به تهیۀ متون یکی از وظایفی که ما در دانشگاه عالی دفاع ملی داریم این است که متون درسی و دانشگاهی را با نگاه اسلامی مورد نقد قرار بدهیم و بتوانیم اندیشه‌های اسلامی را در آن‌ها وارد کنیم و در این رابطه پژوهشگاه می‌تواند به ما کمک کند.

در ادامه، پژوهشگران و مدیران دانشگاه و پژوهشگاه بر همکاری و  استفاده از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی مشترک ازجمله: تربیت پژوهشگر، کارگروه‌های علمی و آموزشی، تدوین متون آموزشی، نشست‌های علمی، همایش‌ها، نقد، نظریه‌پردازی، ترجمه، نظارت علمی، علم و فناوری، به‌صورت مشترک تأکید کردند.