به مناسبت هفتۀ پژوهش و فناوری:

رئیس و جمعی از مدیران و پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) از دانشگاه جامع امام حسین(ع) بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) بیان داشت: پژوهشگاه حدود چهار دهه در راستای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی نیروهای مسلح در حوزۀ علوم انسانی و اسلامی فعالیت می‌کند و در این چهار دهه حدود ۱۰۰۰ متن به زیور طبع آراسته شده است. و امیدواریم با تعامل جدی و هم‌افزایی با مراکز علمی همسو، زمینۀ همکاری خوبی را فراهم کنیم تا از موازی کاری‌ها در سطح کشور جلوگیری کنیم.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) بیان داشت: پژوهشگاه حدود چهار دهه در راستای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی نیروهای مسلح در حوزۀ علوم انسانی و اسلامی فعالیت می‌کند و در این چهار دهه حدود 1000 متن به زیور طبع آراسته شده است. و امیدواریم با تعامل جدی و هم‌افزایی با مراکز علمی همسو، زمینۀ همکاری خوبی را فراهم کنیم تا از موازی کاری‌ها در سطح کشور جلوگیری کنیم.

سپس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاسمی نمایندۀ ولی‌فقیه در دانشگاه امام حسین(ع)، ضمن تأیید آثار خوب پژوهشگاه، بیان داشت: به خاطر دارم در روزهای اول انقلاب و جنگ تحمیلی که سپاه نیازمند متن و محتوای آموزشی بود،  شخصیت‌های بزرگی در پژوهشگاه این متون را آماده و در اختیار رزمندگان قرار می‌دادند.

وی یادآور شد: دانشگاه جامع امام حسین(ع) در بحث محتوای دینی و اشراف مسائل حوزۀ معرفت دینی سخت نیازمند پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) هست. چون در طرح تحول باید مجموعۀ عظیمی مشارکت داشته باشد. ما هرچه حوزۀ پژوهش و تحقیقات را به حوزۀ اجرا نزدیک‌تر کنیم، کار پژوهش، عینی‌تر و ملموس‌تر خواهد بود. و به همین ترتیب، اگر پژوهشگر ما با حوزۀ اجرا آشنا باشد، نیازسنجی‌اش بیشتر هست.

در ادامه، دکتر حسنی آهنگر رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) ضمن خیرمقدم به رئیس پژوهشگاه و همراهان، بیان داشت: ما باید ببینیم در دانشگاه و پژوهشگاه چه مأموریت‌های مشترکی داریم. ازجمله مأموریت‌ها، تبادل استاد و برگزاری دوره‌ها و ... است. برای  برگزاری کارگاهی برای مدیران و اساتید دانشگاه، گفتم با پژوهشگاه هماهنگ کنید که این دوره را در محل پژوهشگاه برگزار کنیم. تا مدیران و اساتید با فضای پژوهشگاه آشنا شوند که خود این زمینۀ نزدیکی دانشگاه و پژوهشگاه را فراهم می‌کند. مقام معظم رهبری مدظله‌العالی می‌فرماید: هم‌نشینی در کارهای تشکیلاتی گام اول است. که بعد از هم‌نشینی همدلی‌ها و هم‌زبانی‌ها هست.