به همت پژوهشکدۀ فرهنگی- اجتماعی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع):

نشست علمی «نظام نویسی بر اساس آموزه‌های اسلامی» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: نشست علمی «نظام نویسی بر اساس آموزه‌های اسلامی» توسط پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) در دانشگاه جامع امام  حسین(ع) برگزار شد و دکتر بهروز کاملی یافته‌های پژوهش خود را در مورد آخرین دستاوردهای دانشی در حوزۀ نظامات و سیستم‌ها ارائه نمود.

در این نشست معتبرترین روش‌های نظام‌نویسی و متدولوژی طراحی سیستم‌های سازمانی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و روش‌های فوق ازنظر مبانی اسلامی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. همچنین در این نشست حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر پیروز از صاحب‌نظران مدیریت اسلامی به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت. در ادامۀ نشست شرکت‌کنندگان که از کارشناسان تدوین نظامات سازمانی بودند به بیان پرسش‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند. مقرر شد این نشست‌ها به‌صورت مستمر ادامه داشته باشد و مجری پروژه یافته‌های خود را در نشست‌های آتی ارائه نماید.

علی‌رغم تأکیدات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی بومی‌سازی دانش طراحی نظامات و سیستم‌های سازمانی که مسئلۀ بنیادینی است مورد غفلت قرار گرفته است.