۲۷ آذر ۱۳۹۷

با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالله حاجی‌صادقی: آیین رونمایی از ۱۰ جلد کتاب زندگی‌نامۀ داستانی شهدای روحانی با عنوان ” تعهد سرخ”با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاجی‌صادقی برگزار شد.

آیین رونمایی از 10 جلد کتاب زندگی‌نامۀ داستانی شهدای روحانی با عنوان " تعهد سرخ"با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاجی‌صادقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: همزمان با هفتۀ پژوهش و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالله حاجی‌صادقی نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه، از ۱۰ جلد از کتب زندگی‌نامۀ داستانی شهدای روحانی با عنوان ” تعهد سرخ”که به همت پژوهشگران  پژوهشگاه امام صادق(ع)تدوین شده است، رونمایی شد. در ابتدای این مراسم، حکم مسئولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالله حاجی‌صادقی، نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه، به ایشان ابلاغ شد. و همچنین از پژوهشگران برتر در سال ۱۳۹۷ تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: همزمان با هفتۀ پژوهش و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالله حاجی‌صادقی نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه، از 10 جلد از کتب زندگی‌نامۀ داستانی شهدای روحانی با عنوان " تعهد سرخ"که به همت پژوهشگران  پژوهشگاه امام صادق(ع)تدوین شده است، رونمایی شد. در ابتدای این مراسم، حکم مسئولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالله حاجی‌صادقی، نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه، به ایشان ابلاغ شد. و همچنین از پژوهشگران برتر در سال 1397 تقدیر به عمل آمد.

نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه در این مراسم با گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از تلاش‌ها و مجاهدت‌های فعالان این عرصه یادآور شد: ما امروز به یک عبودیت و بندگی که برخاسته از عقلانیت و تعقل باشد نیاز داریم و یکی از کارهایی را که پژوهشگران دینی باید مراقبت کنند تقابل‌های دروغین و دوگانگی‌هایی است که به دین بسته‌اند.

وی افزود: در گذشته تقابل‌هایی مطرح می‌کردند و می‌گفتند علم یا ایمان، شهید مطهری(ره) علم با ایمان را مطرح کرد. می‌گفتند تعقل یا تعبد، بزرگان ما در تفسیر قرآن فرمودند: تعبدی پذیرفتنی است که مبتنی بر تعقل باشد و امروز این تقابل‌ها را در حوزه‌های دیگری القا می‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حاجی‌صادقی در ادامه اظهار کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری مدظله‌العالی، که برگرفته از قرآن کریم می‌باشد ، جهاد کبیر، نه گفتن به همۀ حاکمیت‌ها و سلطه‌های غیر الهی است؛ جهاد کبیر نسخۀ اسلام برای مقابله با تهاجم فکری و فرهنگی است.

وی با طرح این سؤال که چه کنیم که در این دوران جوانانمان را از تهاجمات دشمن حفظ کنیم، گفت:  پیامبر گرامی اسلام(ص) به ما آموخت که اگر متمسک به قرآن و ولایت باشیم نگران هیچ تهاجمی نباید بود و کسی نمی‌تواند ما را از صراط  مستقیم خارج کند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی در مجموعه‌های پژوهشی تصریح کرد:  این هم‌افزایی را با دانشگاه جامع امام حسین(ع)، حوزۀ علمیه و مراکز علمی ارتقا دهید و مراقب باشید ضمن این‌که به نیازهای روز پاسخ می‌دهید، متناسب با نیازها کارهای مبنایی هم داشته و در پروژه‌های بنیادی، راهبردی و مهارت‌افزایی به ما نسخه بدهید.