سردار علی فضلی فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع):

سردار علی فضلی فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) در رابطه با جایگاه پژوهشگاه در نیروهای مسلح بیان داشت: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با تلاش و مجاهدت، خیلی از نیازهای امروز ما در سپاه و نیروهای مسلح را پاسخگو است.

سردار فضلی افزود: پژوهش‌های ما باید کاربردی و در کف میدان حاصل شود تا خروجی آن را ببینیم. وی یادآور شد: در مرحلۀ دوم انقلاب فرامین و بیانات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی نیاز به پیاده‌سازی دارند که با کار علمی و پژوهشی تکالیف را برای عمل کردن به این فرامین مشخص کنیم. چون میدان وسیعی را پیش روی داریم.