در سومین جشنوارۀ دانش و پژوهش سپاه:

پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) به‌عنوان مرکز علمی و پژوهشی برتر سپاه انتخاب شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: در سومین جشنوارۀ دانش و پژوهش سپاه، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) به عنوان مرکز علمی و پژوهشی برتر سپاه انتخاب شد.

در این جشنواره که به همت معاونت دانش و پژوهش سپاه پاسداران برگزار شد، سردار سلامی جانشین فرمانده سپاه از نمایشگاه آثار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) بازدید و رئیس پژوهشگاه گزارشی از آثار چاپ شدۀ این پژوهشگاه به ایشان ارائه نمودند که سردار سلامی از کمیت و کیفیت کارهای انجام شده در پژوهشگاه ابراز خرسندی کردند و مقرر شد در اولین فرصت بازدیدی از پژوهشگاه داشته باشند.

در پایان این جشنواره، دکتر حجت‌یوسفعلی به عنوان مترجم برتر و دکتر حبیب زمانی محجوب به عنوان نویسندۀ برتر انتخاب شدند.