بازدید رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق‌(ع) از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد و با رئیس و معاونان این پژوهشگاه به گفتگو پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ابتدای این جلسه، ضمن خوش‌آمد‌گویی بیان کردند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از نهادهای موفقی است که در انجام مأموریت‌های خود به‌صورت سیستمی فکر و عمل می‌کند و در این عرصه کارنامۀ موفقی از خود به جای گذاشته است .ایشان با اشاره به اینکه برای «برنامۀ تحول علوم انسانی» به هشت هزار عنوان کتاب نیاز است، گفت: با توجه به بستر علمی موجود در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ظرفیت پژوهشگاه امام صادق(ع) می‌توان با تعامل و همکاری در حد توان گام‌های مؤثری در پیشبرد اهداف جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برداشت. دکتر حکیمیان انجام پروژه‌های علمی مشترک به زبان فارسی و عربی و همچنین مرکز مشاورۀ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را زمینۀ همکاری مؤثر طرفین معرفی کردند.

در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نگارش، رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) ضمن تبریک انتصاب دکتر حکیمیان به ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گزارشی از روند شکل‌گیری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) و اقدامات در دست انجام پژوهشگاه ارائه کرده و گفت: پژوهشگاه امام صادق(ع) به‌عنوان زیر مجموعۀ سپاه پاسداران عمری به قدمت انقلاب اسلامی ایران دارد که در ابتدا با عنوان مرکز تحقیقات اسلامی آغاز به کار کرد. وی سپس به این مطلب اشاره کرد که یکی از برکات مرکز تحقیقات همجواری با حوزه و فراهم آوردن فرصت استفاده از ظرفیت اساتید حوزۀ علمیه قم محسوب می‌شود .ایشان افزود: امروز، پژوهشگاه امام صادق(ع) ضمن تکفل برآوردن نیازهای علمی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، پاسخگوی نیازهای جامعه در عرصۀ علوم اسلامی و انسانی نیز می‌باشد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر نگارش با بیان اینکه برای رسیدن به فضای علمی مطلوب باید از کارهای جزیره‌ای و موازی پرهیز شود و تعامل، هم‌افزایی، ایجاد شبکه اطلاعات و تسهیم دانش از الزامات این مهم محسوب می‌شود، افزودند: پژوهشگاه امام صادق(ع) همکاری با مراکز علمی را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است و سعی دارد راه را برای رسیدن به این هدف هموار سازد. ما در این جلسه به دنبال آن هستیم که زمینه‌های همکاری با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شکل بگیرد .

در پایان این جلسه مدیران هر دو پژوهشگاه بر روی نقاط اشتراک پژوهشی ازجمله: همکاری در اجرای پروژه‌ها، مشاوره، نظارت علمی و انتشار آثار طرفین باهم بحث و تبادل نظر کردند.

در این جلسه دکتر کافی، دکتر داداش‌نژاد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر شجاعیان، از مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حضور داشتند؛ حجت الاسلام والمسلمین یوسفیان و آقایان دکتر زمانی محجوب و سفیدرو، ریاست پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) را همراهی کردند.