۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

گردهمایی سیاسی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنوری در جمع اعضای هیئت‌علمی و کارکنان پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام حضور یافتند.

ایشان با اشاره به شرایط اقتصادی و وضع تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی افزودند: خروج از شرایط کنونی اقتصادی نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اتخاذ تدابیر عالمانه است.

نماینده محترم قم در مجلس شورای اسلامی افزودند: می‌توان با همیاری و همکاری اساتید مبرز، متخصصین و کارشناسان زبده اقتصادی کشور طرح جامعی برای برون‌رفت از شرایط فعلی تهیه کرد. البته باید این طرح در جامعۀ علمی کشور عرضه شود تا با ارزیابی دقیق اساتید و کارشناسان اهل‌فن به یک طرح کارآمد دست‌یافت.

ایشان در ادامه افزودند: آنچه باید مدنظر قرار گیرد انسجام بیشتر مجلس برای پیگیری مسائل اقتصادی است تا نتیجه مثبتی را بر اقتصاد کشور شاهد باشیم.

ایشان در پاسخ به سؤال یکی از حاضرین در خصوص واکنش اخیر دولت در قبال برجام بیان داشتند: طرح‌های مختلفی در مجلس برای عملیاتی کردن مطرح‌شده است که بعد از مهلت 60 روزه در خصوص آن‌ها اقدام خواهد شد.