۱ خرداد ۱۳۹۸

نشست صمیمی میان مسئولین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ، پژوهشگاه بین المللی المصطفی(ص) و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع)برگزار شد.

نشست صمیمی میان مسئولین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ، پژوهشگاه بین المللی المصطفی(ص) و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: نشست صمیمی میان مسئولین پژوهشگاه‌های علوم و فرهنگ اسلامی، حوزه و دانشگاه، بین المللی المصطفی (ص) و علوم اسلامی امام صادق علیه السلام با حضور حجج اسلام دکتر لک زایی، دکتر حکیمیان، دکتر متقی و دکتر نگارش به میزبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین نگارش بیان داشتند: برای دستیابی به نتایج بهتر و مؤثرتر در پژوهش‌ها، نیاز هست که پژوهشگاه‌های موجود در جهت هم افزایی بیشتر از طریق همکاری‌های علمی مستمر و پرهیز از کارهای جزیره‌ای حرکت کنند.

با موافقت مسئولین پژوهشگاه‌ها در نشست مقرر گردید که جلسه‌ای اختصاصی میان معاونان پژوهش این مراکز پژوهشی برگزار شود تا طی آن از طرح‌های پژوهشی یکدیگر مطلع شوند. و در ادامه همکاری مؤثرتری با هم داشته باشند.

و در ادامه مقرر شد: مسئولین فناوری اطلاعات به همراه مسئولین انتشارات این پژوهشگاه‌ها با برگزاری جلسه‌ای مشترک تعاملات جدّی‌تری را آغاز نمایند.

در پایان مراسم شرکت‌کنندگان از نمایشگاه دستاوردهای قرآنی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم بازدید کردند.