به همت پژوهشکده الهیات و معارف اسلامی:

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: نشست علمی ساحت‌ها و ضرورت‌های رویکرد تمدنی به آموزه مهدویت با حضور حجت الاسلام دکتر امیرمحسن عرفان برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین یوسفیان به‌عنوان دبیر جلسه به‌صورت اجمالی به معرفی فعالیت‌های علمی پژوهشگاه پرداختند.

در ادامه حجت الاسلام دکتر عرفان به بیان ضرورت‌های رویکرد تمدنی به آموزه مهدویت پرداختند و آن را در ساحت‌های مختلف مورد بررسی قرار دادند.

ایشان افزودند: غفلت تمدنی و عدم درک عمق راهبردی آموزه مهدویت باعث عدم آمادگی و دست نیافتن به عمق راهبردی این آموزه گشته است.

وی بیان داشت: فعالیت‌های مراکز علمی و دانشگاهی کشورهای رقیب از جمله آمریکا، انگلستان و ... نشان می‌دهد که رقبا در عرصه موعودباوری به مراتب از فعالیت‌های ما پیشی گرفته‌اند.

پژوهشگر و مدرس مهدویت در حوزه و دانشگاه افزود: دشمنان ما منبع انگیزشی انقلاب اسلامی ایران را آموزه مهدویت می‌دانند و به‌صورت نرم برنامه‌هایی را برای مقابله با عمق یابی آموزه‌مهدویت در پیش گرفته‌اند.

ایشان در ادامه افزودند: ظرفیت کلان رویکرد تمدنی در تحلیل آموزه مهدویت و فهم‌های ناقص از آموزه مهدویت مواردی است که نیاز به بررسی و تحلیل علمی دارند و از ضرورت‌های توجه به رویکرد تمدنی به آموزه مهدویت به شمار می‌آیند.