۱ خرداد ۱۳۹۸

گردهمایی سیاسی با حضور دکتر سیامک باقری در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق‌(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: گردهمایی سیاسی با حضور دکتر سیامک باقری کارشناس سیاسی منطقه خاورمیانه در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: گردهمایی سیاسی با حضور دکتر سیامک باقری کارشناس مسائل سیاسی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادقعلیه السلام برگزار شد.

دانشیار پژوهشکده علوم سیاسی پژوهشگاه امام صادق علیه السلام در خصوص تحولات اخیر منطقه‌ای و تحرکات تشنج آفرین آمریکا بیان داشتند: با توجه به این که جنگ در منطقه می‌تواند هزینه‌های فراوانی برای آمریکا و متحدانش و همچنین کشورهای نفت خیز منطقه داشته باشد و بازارهای انرژی جهان را تحت تأثیر خود قرار دهد، وقوع جنگ بسیار بعید است.

ایشان افزود: این رویه و فاصله گرفتن کشورهای منطقه از طرح جنگ با ایران و همچنین رسانه‌های اطلاع‌رسانی آمریکا در هفته جاری به وضوح این موضوع را اثبات می‌کند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام در ادامه بیان داشتند: حضور ناوگان دریایی آمریکا در خلیج فارس و سایر تحرکات در منطقه در راستای ایجاد جنگ روانی و فشار به داخل کشور می‌باشد.