۱۱ خرداد ۱۳۹۸

نشست صمیمی هم‌اندیشی همکاری‌های علمی میان دانشکده عقیدتی سیاسی شهید محلاتی (ره) و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: نشست صمیمی هم‌اندیشی همکاری‌های علمی میان دانشکده عقیدتی سیاسی شهید محلاتیره و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام برگزار شد.

در ابتدای نشست رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام ضمن خوش­‌آمد­گویی و تبریک ایام مبارک ماه رمضان بیان داشتند: یکی از ضرورت‌های امروز مراکز علمی تعامل و همکاری در جهت هم‌افزایی و ایفای نقش بهتر و بیشتر آن‌ها است.

حجت الاسلام و المسلمین نگارش افزودند: این دو مرکز باید در جهت افزایش همکاری‎‌ها در سطوح مختلف تصمیم‌سازی، تصمیم‌­گیری، کارهای پژوهشی، نظارت‌های علمی، داوری‌ها و ... که ظرفیت‌های فراوانی در این زمینه‌ها وجود دارد، اقدامات لازم را به عمل آورند.

ایشان افزودند: درست است که هر دو مرکز محصولات و تولیدات علمی تأثیر گذار مربوط به خود را دارند، اما شکل‌گیری این قبیل همکاری­‌ها و همدلی‌­ها برای پیشرفت علوم انسانی و اسلامی از اهمیت خاصی برخوردار است. و می تواند در جریان تحول در این مراکز نیز مؤثر باشد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین نجفی رئیس دانشکده عقیدتی سیاسی شهید محلاتی ره بیان داشتند: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام و دانشکده شهید محلاتی ره با توجه به ظرفیت‌هایشان، دو مرکز علمی هستند که قدرشان شناخته شده نیست. با این وجود دیدگاه جدیدی که نمایندگی ولی فقیه در سپاه به فعالیت‌های این دو مرکز دارد این امکان را ایجاد می‌کند که همکاری‌های این دو مجموعه بیشتر شود.

رییس دانشکده عقیدتی سیاسی شهید محلاتیره افزودند: یکی از ظرفیت‌های بسیار مهم در همکاری‌های میان پژوهشگاه و دانشکده نیروی انسانی کارامد جذب شده در دو مرکز است، به ویژه اساتید جوان جذب شده در سال اخیر که می‌تواند سبب همکاری‌های بسیار خوبی میان دانشکده و پژوهشگاه شوند.