۱۹ تیر ۱۳۹۸

بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه انتظامی امین از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: بازدید اعضای هیئت علمی و مسئولین دانشگاه انتظامی امین از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: بازدید اعضای هیئت علمی و مسئولین دانشگاه انتظامی امین از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین یوسفیان ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور بازدید‌کنندگان در پژوهشگاه به معرفی مسئولین پژوهشگاه حاضر در نشست پرداختند.

در ادامه دکتر جواهری زاده ضمن ارائه گزارشی از تعاملات پژوهشی میان پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام و دانشگاه انتظامی امین‌ در سال‌های گذشته ، افزودند: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام آمادگی دارد در زمینه‌های علمی با دانشگاه همکاری داشته باشد، ازجمله به‌عنوان مجری طرح‌های تحقیقاتی، ناظر طرح‌های پژوهشی، داوری طرح‌های تحقیقاتی و تألیف کتب آموزشی، کتب‌ مطالعاتی به‌عنوان شخص حقیقی ذیل شبکه پژوهشگران پژوهشگاه که در کل نیروهای مسلح گسترده است با اساتید دانشگاه امین همکاری شکل بگیرد، علاوه‌براین‌ها در برگزاری نشست‌های علمی، کرسی‌های نظریه‌پردازی، همایش‌های مشترک، انتشار نشریات علمی به‌عنوان هیئت تحریریه یا داوری‌ها و انتشار نشریات مشترک، تبادل استاد برای تدریس و راهنمایی و داوری پایان‌نامه‌ها و از این قبیل موارد می‌تواند همکاری‌های علمی میان پژوهشگاه و دانشگاه امین صورت پذیرد.

در ادامه حجت الاسلام عباسپور مسئول گروه معارف اسلامی دانشگاه انتظامی امین ضمن تشکر از میزبانی پژوهشگاه افزودند: تمامی اشخاصی که در نشست حضور دارند کم و بیش با آثار خوب پژوهشگاه آشنا هستند و حداقل دو، سه اثر را مطالعه کرده‌اند. پژوهشگاه در مجموع آثار خوبی دارد و مشخصه خاص آثار پژوهشگاه کاربردی بودن آنهاست که سعی شده است براساس نیازهای موجود نوشته شوند. آثار پژوهشگاه همچنین با زمینه‌هایی که دانشگاه در آنها ورود دارد به‌ویژه در آموزش نیروهای عملیاتی نیروهای انتظامی ارتباط نزدیکی دارد.

در ادامۀ نشست هرکدام از مسئولین زمینه‌های علمی که پژوهشگاه می‌تواند همکاری داشته باشد را مطرح نمودند و ویژگی‌هایی را که باید آثار مربوط به دانشگاه داشته باشد را برشمردند.