۱۹ تیر ۱۳۹۸

بررسی نحوه همکاری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) با دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم (عج)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: نشست «بررسی نحوه همکاری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق‌(ع) با دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم(عج) » با حضور حجت الاسلام و المسلمین صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پژشکی بقیه الله الاعظم(عج) و دکتر شمس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: نشست «بررسی نحوه همکاری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام با دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم عج » با حضور حجت الاسلام و المسلمین صمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پژشکی  بقیه الله الاعظم عج و دکتر شمس برگزار شد.

ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر نگارش توضیحاتی در خصوص سابقۀ پژوهشگاه و آمادگی پژوهشگاه در انجام مأموریت‌های محوله به پژوهشگاه ارائه نمودند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین صمدی اشاره کردند: آنچه که مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم عج  است، موضوعات پژوهشی در حیطه فقه و احکام بهداشت و درمانی است که پژوهشگاه می‌تواند در آنها به تحقیق و پژوهش بپردازد.