۱۴ مرداد ۱۳۹۸

بازدید معاونین پژوهش ستاد‌کل نیروهای مسلح از پژوهشکده‌های پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، معاونین دانش و پژوهش ستادکل نیروهای مسلح از پژوهشکده‌های الهیات، فرهنگی و سیاسی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، معاونین دانش و پژوهش ستادکل نیروهای مسلح از پژوهشکده‌های الهیات، فرهنگی و سیاسی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام بازدید کردند.

در ابتدا جلسه سرهنگ پاسدار هادی طاهری ضمن خیر مقدم به میهمانان توضیحاتی در خصوص محل قرارگیری پژوهشکده‌ها ارائه کردند و با معرفی روسای پژوهشکده‌ها جلسه را برای ارائه گزارش به آنها سپردند.

حجت الاسلام و المسلمین یوسفیان، رئیس پژوهشکده الهیات و معارف اسلامی ابتدا به‌طور کلی گزارشی از اقدامات و پروژه‌های صورت گرفته در پژوهشکده الهیات را ارائه کردند و در ادامه موضوعات خاصی را که در آن آثار فاخری تولید شده‌اند نام‌بردند. سردار سلمانی، رئیس اداره دانش و پژوهش ستادکل نیروهای مسلح در خصوص اقدام انجام شده سوالاتی را مطرح کردند که دکتر زمانی معاون پژوهش پژوهشگاه و مدیران گروه‌های علمی مرتبط پاسخ پرسش‌های مطرح شده را ارائه کردند.

دکتر مجید سلیمانی، رئیس پژوهشکده فرهنگی-اجتماعی ضمن معرفی گروه‌های علمی مختلف پژوهشکده، گزارش آماری از پروژه‌ها و فعالیت‌های پژوهشکده فرهنگی اجتماعی که در سال‌های گذشته برای نیروهای مسلح اجرا شده ارائه کردند. در ادامه به زمینه‌ها و موضوعات علمی که پروژه‌هایی در آنها تعریف و اجرا شده‌اند پرداختند.

ایشان افزودند: مهم‌ترین ابزاری که ما در اختیار داریم نیروی انسانی کار آمد است ما به ناظران و اساتید متعددی دسترسی داریم البته ما با تعاملاتی که با دانشگاه و حوزه داریم از ذخیره‌های علمی و دانشی بیرون از مجموعه و نیروهای مسلح نیز برخوردار هستیم.

رئیس پژوهشکده فرهنگی- اجتماعی در ادامه پیشنهاداتی برای بهبود شرایط پژوهش و دسترسی به اطلاعات و پروژه‌های انجام شده در بدنه نیروهای مسلح مطرح کردند.

دکتر ساسان، رئیس پژوهشکده سیاسی ضمن خیر‌مقدم به میهمانان گزارشی از موضوعات عمده مورد بررسی در پژوهشکده سیاسی ارائه کردند و تعدادی از پروژه‌های انجام شده برای نیروهای مسلح را برشمردند و مهمترین مأموریت خود را بصیرت افزایی در سطح نیروهای مسلح دانستند.