۱۴ مرداد ۱۳۹۸

در بازدید و نشست تخصصی معاونت‌های پژوهش نیروهای مسلح از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)مطرح شد:

پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع)، پژوهشگاه منحصر به‌فردی است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، «بازدید و نشست تخصصی معاونت‌های پژوهش ستادکل نیروهای مسلح از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع)» با حضور سردار سلمانی، رئیس اداره دانش و پژوهش ستادکل نیروهای مسلح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، «بازدید و نشست تخصصی معاونت‌های پژوهش ستادکل نیروهای مسلح از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام» با حضور سردار سلمانی، رئیس اداره دانش و پژوهش ستادکل نیروهای مسلح برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین نگارش ضمن عرض خیرمقدم به تشریح فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام پرداختند و افزودند: تمام تلاش پژوهشگاه این است که از تمامی ظرفیت‌های موجود در نیروهای مسلح برای انجام مأموریت‌ها و تولید آثار علمی بهره بگیرد.

پس از ایشان حجت الاسلام و المسلمین میرمعزی برای ایجاد زمینه‌های علمی میان نیروهای مسلح وحوزه‌های علمیه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی و علمی حوزه‌های علمیه پرداختند و فعالیت‌هایی را که در جهت ارتقاء پژوهش در سطح کشور هستند را تبیین نمودند.

معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه افزودند: خوشحال هستم که زمینه‌ای برای انجام پژوهش‌های نیروهای مسلح در حوزه‌های علمیه ایجاد شده است. امیدواریم این نشست مطلع خیری باشد و در راستای ایجاد تمدن اسلامی اثرات خیری برای نیروهای مسلح و کشور داشته باشد.

در ادامه نشست سردار سلمانی هدف از برگزاری نشست را در راستای ایجاد هم افزایی دانش و پژوهش در نیروهای مسلح دانستند و افزودند: این پژوهشگاه، پژوهشگاه منحصر به فردی است و رسالت بسیار بالایی دارد و پشتیبانی دین‌، انگیزه و دانش سیاسی ما را برعهده دارد و در این زمینه 40 سال سابقه دارد.

ایشان افزودند: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام به‌عنوان قطب علوم و معارف اسلامی به نیروهای مسلح معرفی شده است و در سال جاری با انجام قطب‌بندی دانش این مسئله دوباره اعلان خواهد شد.

معاون دانش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح افزودند: هیچگاه ارتباط نیروهای مسلح با حوزه‌های علمیه قطع نبوده است و ما شاگردان منابر علما هستیم. این جلسه و بازدید برای این است که ارتباط ما با پژوهشگاه و علما یک ارتباط نظام‌مند باشد که ضمن آن بتوانیم از قابلیت‌های پژوهشگاه و حوزه نیز بهره‌مند شویم.