۲ مهر ۱۳۹۸

تفاهم نامه همکاری‌های علمی‌ میان«پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)» و «موسسه دارالاعلام لمدرسه اهل البیت» به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، نشست گسترش تعاملات و همکاری‌های علمی میان «پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) » و «موسسه دارالاعلام لمدرسه اهل البیت» برگزار شد.

در این نشست که در راستای گسترش تعاملات و همکاری‌های علمی، پژوهشی و تبادل تجربیات در زمینه‌های مورد توافق و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های متقابل برگزار گردید؛ ریاست پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام ضمن ارائه گزارشی از سابقه و آثار پژوهشگاه آمادگی پژوهشگاه را برای ارتباط و تعامل بیشتر اعلام کردند.

هم‌چنین در این نشست تفاهم‌نامه همکارهای علمی میان «پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام» و «موسسه دارالاعلام لمدرسه اهل البیت»  با حضور  روسای دو مرکز  منعقد گردید

.