۲ مهر ۱۳۹۸

نشست بررسی متون درسی دانشگاه افسری امام حسین (ع) در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، نشست بررسی متون درسی دانشگاه افسری امام حسین (ع) در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) با حضور رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) وحجت الاسلام و المسلمین فخری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه افسری امام حسین(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، نشست بررسی متون درسی دانشگاه افسری امام حسین علیه السلام در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام با حضور رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادقعلیه السلام وحجت الاسلام و المسلمین فخری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه افسری امام حسین علیه السلام  برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین نگارش پس از عرض خیر مقدم بیان داشتند که یکی از مباحث اساسی در تهیه متون درسی شناخت سطح مخاطب و نیازی است که مخاطب به آن مطلب دارد. ایشان از حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه افسری امام حسینعلیه السلام در پژوهشگاه برای بررسی متون مورد نیاز آن رده استقبال کردند.

حجت الاسلام و المسلمین فخری با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در پژوهشگاه در جهت نیازسنجی و تهیه سند انتظار متون با همکاری رده‌ها این امر را برای ارتقاء کیفی آثار پژوهشگاه بسیار مؤثر دانستند.

در ادامه نشست مصوباتی از جمله ارسال لیست آثار و متون آموزشی پژوهشگاه به عقیدتی و گروه معارف دانشگاه افسری امام حسین علیه السلام برای جلوگیری از کارهای موازی، ارسال نیازمندی‌های دانشگاه افسری امام حسین علیه السلام به پژوهشگاه و ... در نظر گرفته شد.