برگزاری پنجمین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، پنجمین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، پنجمین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالله حاجی صادقی  نماینده ولی فقیه در سپاه و رئیس هیئت امنای پژوهشگاه پس از تسلیت ایام سوگواری امام حسین علیه السلام  و خوش آمدگویی به اعضای محترم جلسه، بر این موارد تاکید کردند:

1. توجه بیشتر به توسعه کمی و کیفی پژوهشگاه و بالا بردن ظرفیت پژوهشگاه برای پاسخ گویی به تمامی نیازها
  2. تعامل پژوهشگاه با مجموعه های علمی داخل و بیرون سپاه
  3. تعمیم حوزه فعالیت های پژوهشگاه به کل نیروهای مسلح
  4. لزوم گسترده‌تر شدن حوزه فعالیت پژوهشگاه در حوزه فرهنگی و مبانی انقلاب اسلامی نسبت به نیازهای جهان اسلام و تامین متون فکری و اعتقادی برون مرزی
  5. لزوم مشخص شدن ردیف بودجه خاص از طرف سازمان برنامه و بودجه.

در ادامه جلسه حجه الاسلام و المسلمین علی سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا در نیروهای مسلح افزودند: تدبیر این است که کل کارهای پژوهشی علوم انسانی و اسلامی در پژوهشگاه انجام گیرد و تمام فعالیت‌های پژوهشی تحت نظارت عالی پژوهشگاه انجام شود.

پس از ایشان سردار شکارچی معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح بیان داشتند: همچنان که تدبیر فرماندهی معظم کل قوا می‌باشد، هیچ سازمانی از نیروهای مسلح حق ندارد خارج از از چهارچوب پژوهشگاه، اقدام به پژوهش‌های علوم انسانی و اسلامی بپردازد و پژوهش‌ها باید با هدایت پژوهشگاه باشد و مرکز راهبردی نیروهای مسلح لازم است پژوهش‌های مربوط به علوم انسانی اسلامی را به پژوهشگاه واگذار نماید.

سردار حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در توضیح اینکه پژوهشگاه باید ستاد قرارگاه پژوهشی نیروهای مسلح باشد نه در سطح اجرایی بیان داشتند: لازم است با توجه به ارتقاء پژوهشکده به پژوهشگاه، پژوهشکده‌ها به تناسب در سازمان‌ها شکل گیرد و نظام مسائل هر پژوهشکده در پژوهشگاه تصویب شود و در پژوهشکده انجام گیرد؛ پژوهشگاه باید ستاد قرارگاه باشد نه سطح اجرایی؛ باید نقش و جایگاه پژوهشگاه در ستاد کل و سازمان‌ها مشخص شود؛ احصاء نظام مسائل انقلاب در سطح منطقه برای فراهم ساختن بیانیه گام دوم و شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، در برنامه 99 باید برش این مسئله مشاهده شود؛ پژوهشگاه و پژوهشکده‌ها سه مأموریت اصلی دارند: رصد و آینده‌پژوهی نیازها، تبدیل دانش ضمنی به صریح(که دانش بومی انقلاب است)، تعریف کلان مسئله‌ها و تنها واگذاری کلان مسئله‌ها به پژوهشکده‌ها.

در نهایت حجت الاسلام و المسلمین نگارش دبیر هئیت امنا و رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام مباحثی را در خصوص برنامه آتی پژوهشگاه در سه محور مطرح ساختند که از این قرار می باشند:

• پژوهشگاه به دنبال توسعه کیفی برای پاسخگویی به نیازهای نیروهای مسلح می‌اشد.
  • پژوهشگاه به دنبال هم افزایی و هم فکری با سازمان‌های عقیدتی- سیاسی نیروهای مسلح و جلوگیری از کارهای جزیره‌ای است.
  • سازمان‌های عقیدتی- سیاسی نیروهای مسلح کارهای بنیادی از پژوهشگاه طلب کنند و به دنبال تولید علم باشند.

سپس به ارائه گزارش مصوبات کمیسیون دائم هیئت امنا مطرح و دستورهای جلسه که در کمیسیون دائم به تصویب رسیده بود به تصویب نهایی رسید.