۲۲ آبان ۱۳۹۸

برگزاری نخستین جلسه کمیته بازبینی و بازطراحی دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، نخستین جلسه کمیته بازبینی و بازطراحی دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با حضور نمایندگان و کارشناسان معاونت آموزش و پژوهش نمایندگی ولی فقیه در سپاه، دانشکده محلاتی (ره) و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، نخستین جلسه کمیته بازبینی و بازطراحی دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام با حضور نمایندگان و کارشناسان معاونت آموزش و پژوهش نمایندگی ولی فقیه در سپاه، دانشکده محلاتی ره و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام برگزار شد.

در این جلسه طراحی دوره پژوهشگری علوم اسلامی در پنج زمینه (گرایش) سیاسی، فقه و حقوق، علوم قرآنی، تاریخ تمدن و دفاعی امنیتی با همکاری اساتید پژوهشگاه و دانشکده شهید محلاتی ره بررسی مجدد و تصویب شد.

طبق اعلام مرکز آموزش پژوهشگری و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بازبینی و بازطراحی این رشته و سیر مراحل ستادکل نیروهای مسلح و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال جاری به اتمام خواهد رسید و از سال آینده دانشجویان این رشته جذب خواهند شد.