حجت‌الاسلام و المسلمین حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:

نیاز کشور به تفکر دینی امروز بیش از هر روز دیگر احساس می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بازدید از نمایشگاه دائمی آثار و محصولات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بیان داشت: بنده افتخار این را داشتم که در پژوهشگاه از جنبۀ دیگر هم سپاه پاسداران را ملاحظه کنم. سپاه کشور را حفظ کرده و امروز در نگهداری انقلاب همه از وجود سپاه بهره‌مند شده ایم، ملاحظه کردیم که سپاه در عرصۀ فرهنگ دینی و بیان اعتقادات مردم هم گام‌های بسیار بلندی برداشته است.

امیدواریم آثار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام از آنچه که الان وجود دارد هم از لحاظ کیفی عمق بیشتری پیدا کند و هم از نظر تعداد که قابل توجه هست، بیشتر شود. چرا که نیاز کشور به تفکر دینی امروز بیش از هر روز دیگر احساس می شود.

وی در پایان در توصیه ای به پژوهشگران بیان داشت: با پژوهشگاه‌های موجود در قم که راه چهل ساله را رفته‌اند مانند پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تماس و مشارکت بیشتری داشته باشند. از دانش و روش‌های کار همدیگر بیشتر با خبر شوند تا بتوانیم عمق بیشتری به آثار خودمان ببخشیم و تأثیرگذاری آن را مضاعف کنیم.