حجت الاسلام و المسلمین هاجری دبیر انجمن های علمی حوزۀ علمیه قم:

ویژگی آثار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام صبغۀ کاربردی بودن آنهاست.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین هاجری دبیر انجمن های علمی حوزۀ علمیه قم در بازدید از نمایشگاه دائمی آثار و محصولات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بیان داشت: خسته‌نباشید و خداقوت می‌گویم خدمت همۀ عزیزانی که در سنوات گذشته به شکل پژوهشگر، مدیر و کارگزار در این پژوهشگاه فاخر فعالیت کرده‌اند و امروز ما ناظر بخشی از ثمرۀ تلاش‌های ارجمند آن‌ها هستیم. امیدوارم نسلی که الان امانت‌دار بنیان‌گذاران و مؤسسان این پژوهشگاه هستند، بتوانند با توان و جامعیت بیشتر این مسیر را ادامه بدهند. بنده برای اولین بار است که توفیق پیدا می‌کنم که به این پژوهشگاه بیایم و از نزدیک با آثار پژوهشگاه آشنا شوم. این پژوهشگاه چند ویژگی دارد، اول گسترۀ موضوعی آثار هست و در این گسترۀ موضوعی آثار ارزشمندی تولید شده است. ویژگی این آثار صبغۀ کاربردی بودن آنهاست. یعنی این‌طور نبوده که پژوهشگر در یک اتاق در بسته بنشیند و تدوین بکند. بلکه با توجه به نیاز و سفارشی که وجود داشته اثری را تدوین کرده است و این اثر بعداً در سیکل استفاده قرار گرفته یا برای برنامه‌ریزی‌ها و سیاستگذاری‌ها بوده و یا برای آموزش و ارتقای جمهوری اسلامی ایران این‌ها از ویژگی‌های برجسته است. ویژگی بعدی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام این است توانایی دارد که آموزه‌ها را بر مبنای آمیزه‌ای از آموزه‌های وحیانی و دانش جدید تهیه، تنظیم و ارائه بکند. ویژگی چهارم این‌که گرچه این پژوهشگاه یک پژوهشگاه رسمی و سازمانی برای پاسخگویی به نیازهای معرفتی در نیروهای مسلح هست، اما مخاطبان عام هم می‌توانند از آثار منتشر شده استفاده بکنند. امیدوارم که این مسیر براساس تجارب ارزشمندی که به‌دست آمده با جامعیت و غنای بیشتر برای رونمایی از چهرۀ تابناک معارف و فرهنگ الهی و فرهنگ اهل بیت علیه‌السلام ادامه پیدا بکند.