دوشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۰ 24 ربيع ثاني 1443 Monday, 29 November , 2021 ساعت ×
آیت‌الله احمد عابدی:

آثار پژوهشگاه، برجسته و ممتاز هستند

شناسه : 2968 ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴ 18 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: نشست علمی «چیستی مکتب دفاعی اسلام» با حضور آیت‌الله احمد عابدی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام برگزار شد.  این نشست در راستای کلان پروژه مکتب دفاعی اسلام، که در دستور کار پژوهشکدۀ الهیات قرار دارد؛ و به‌منظور تبیین چیستی و مفهوم شناسی مکتب دفاعی اسلام برگزار گردید. در آغاز […]

آثار پژوهشگاه، برجسته و ممتاز هستند

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: نشست علمی «چیستی مکتب دفاعی اسلام» با حضور آیت‌الله احمد عابدی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام برگزار شد.  این نشست در راستای کلان پروژه مکتب دفاعی اسلام، که در دستور کار پژوهشکدۀ الهیات قرار دارد؛ و به‌منظور تبیین چیستی و مفهوم شناسی مکتب دفاعی اسلام برگزار گردید. در آغاز نشست، ریاست محترم پژوهشکده الهیات، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نعمت‌الله یوسفیان ضمن خوش‌آمدگویی به استاد آیت‌الله عابدی، مقدمه‌ای دربارۀ پروژه مکتب دفاعی بیان نمود.

در ادامه استاد عابدی، بیان داشت:آثار پژوهشگاه، برجسته و ممتاز هستند و همچنین یادآور شدند برخی از آثار منتشر شده پژوهشگاه را مطالعه و از مطالب آن‌ها استفاده می‌کنم.

این استاد برجستۀ حوزه و دانشگاه در ادامه به تبیین اهمیت و ضرورت معرفی مکتب دفاعی اسلام، پرداختند. آیت‌الله احمد عابدی، با اشاره به تعداد فراوان آیات جهاد در قرآن و همچنین نقل فرمایش حضرت امام سجاد علیه‌السلام که ما مغازی و غزوات رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم را به فرزندانمان یاد می­دهیم؛ و نیز با اشاره به دسیسه‌های دشمنان برای محو مفاهیم جهاد و شهادت از فرهنگ اسلامی و ستیزه‌جویی‌های آنان مانند قرآن سوزی در آمریکا برای مخالفت با فرهنگ جهاد بر اهمیت پرداختن به مسئله جهاد و دفاع از دیدگاه اسلام تأکید نمودند.

ایشان در ادامه دربارۀ چیستی مکتب دفاعی اسلام بیان کردند که مکتب دفاعی درصدد تبیین ابعاد تاریخی، کلامی و فقهی  مسائل جهاد و دفاع در اسلام می­باشد.

در پایان، استاد عابدی، پرسش­ها و ابهامات پژوهشگران حاضر در این نشست را توضیح دادند.