شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۰ 27 رمضان 1442 Saturday, 8 May , 2021 ساعت ×
با ارائۀ دکتر هومن الوندی:

آموزش روش تحلیل ساختاری اثرات متقابل با نرم‌افزار میک‌مک برگزار شد

شناسه : 2795 ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۸:۰۲ 62 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: آموزش روش تحلیل ساختاری اثرات متقابل با نرم‌افزار میک‌مک در حضور اعضای هیئت‌علمی دانشکده شهید محلاتی رحمه‌الله‌علیه و با ارائۀ دکتر هومن الوندی از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام برگزار شد. نرم‌افزار میک‌مک جهت انجام محاسبات ماتریس اثرات متقابل مستقیم و غیرمستقیم میان مجموعه‌ای از متغیرها یا عوامل مؤثر بر […]

آموزش روش تحلیل ساختاری اثرات متقابل با نرم‌افزار میک‌مک برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: آموزش روش تحلیل ساختاری اثرات متقابل با نرم‌افزار میک‌مک در حضور اعضای هیئت‌علمی دانشکده شهید محلاتی رحمه‌الله‌علیه و با ارائۀ دکتر هومن الوندی از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام برگزار شد. نرم‌افزار میک‌مک جهت انجام محاسبات ماتریس اثرات متقابل مستقیم و غیرمستقیم میان مجموعه‌ای از متغیرها یا عوامل مؤثر بر روی یک پدیده در آینده‌پژوهی که مبتنی بر پانل نخبگی به‌دست‌آمده کاربرد دارد و مهم‌ترین عوامل کلیدی درون یک سیستم مسائل با این نرم‌افزار قابل‌دستیابی و طبقه‌بندی است.