سه شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۱ 6 ذو الحجة 1443 Tuesday, 5 July , 2022 ساعت ×
انالله واناالیه راجعون

آیینه معرفت به‌سوی دوست پرواز کرد

شناسه : 3091 ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴ 105 بازدید ارسال توسط :

استاد ارجمند و پاسدار پاک‌باخته عرصه جهاد، علم وتقوی *لطفعلی لطیفی* پس از عمری تلاش در کسب معارف اسلامی و پژوهش در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام همراه باتربیت دانشجویان از سراسر کشور در دانشکده شهید محلاتی و سایر دانشگاه‌ها، دار فانی را وداع گفت. این انسان مخلص و بامحبت، نشانه و یادگاری‌های ارزندۀ […]

آیینه معرفت به‌سوی دوست پرواز کرد

این انسان مخلص و بامحبت، نشانه و یادگاری‌های ارزندۀ علمی و اخلاقی را در طراز سرباز فداکار و آمادۀ مکتب امامین انقلاب اسلامی به نمایش گذاشت. بی‌شک شکوه زندگی سراسر عبادت و معنویت استاد عزیز همراه باروحیه انقلابی و جهاد در راه خدا توشه بس مبارکی خواهد بود که در پایان یک ماه روزه‌داری، خدایش بارحمت و مغفرت از وی میزبانی نماید. فقدان این چهره زیبا در عرصه فرهنگ را به خانواده شریف، اساتید، دانشجویان، کارکنان مراکز پژوهش، آموزشی و دانشجویی تسلیت عرض می‌نماییم و علو درجات معنوی عزیزمان را از خدای کریم مسئلت داریم. ان‌شاءلله.