سه شنبه, ۱۱ آذر , ۱۳۹۹ 16 ربيع ثاني 1442 Tuesday, 1 December , 2020 ساعت ×
رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام خبر داد:

اولین جلسه مجمع روسای پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی کشور برگزار شد.

شناسه : 2582 ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰ 85 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: مجمع رؤسای پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی برای اولین بار با حضور روسای پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی کشور در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار گردید. در این جلسه که با حضور دکتر رحیمی معاون پژوهشی وزیر علوم برگزار گردید، دکتر واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه، مطالبی در جهت […]

اولین جلسه مجمع روسای پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: مجمع رؤسای پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی برای اولین بار با حضور روسای پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی کشور در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار گردید. در این جلسه که با حضور دکتر رحیمی معاون پژوهشی وزیر علوم برگزار گردید، دکتر واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه، مطالبی در جهت تقویت این مجمع بیان نمودند. همچنین در این جلسه رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) نیز در خصوص تأثیر مجمع در جهت هم‌افزایی و تقویت همکاری مطالبی اشاره و افزودند: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام مأموریت محور بوده و می‌کوشد در شکار مسئله و مسئله‌یابی گوی سبقت را از مراکز پژوهشی دیگر برباید.