دوشنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۱ 1 ربيع أول 1444 Monday, 26 September , 2022 ساعت ×

بازدید رئیس و مدیران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) از ISC

شناسه : 3112 ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴ 81 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین‌المللی موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، به‌منظور برنامه‌ریزی برای همکاری‌های آینده، عضویت پژوهشگاه در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی، تعامل برای بهره‌گیری از سامانه‌های اطلاعاتی ISC و شرکت مدیران و مسئولان مجلات علمی پژوهشگاه در کارگاه‌های آموزشی ISC، جلسه‌ای میان رئیس و مدیران پژوهشگاه […]

بازدید رئیس و مدیران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) از ISC

به گزارش روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین‌المللی موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، به‌منظور برنامه‌ریزی برای همکاری‌های آینده، عضویت پژوهشگاه در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی، تعامل برای بهره‌گیری از سامانه‌های اطلاعاتی ISC و شرکت مدیران و مسئولان مجلات علمی پژوهشگاه در کارگاه‌های آموزشی ISC، جلسه‌ای میان رئیس و مدیران پژوهشگاه با ریاست و مدیران ISC برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر محمدجواد دهقانی رئیس مرکز منطقه‌ای و ISC پس از بیان خوش‌آمد گوئی و تشکر از حضور مهمانان، تداوم چنین جلساتی به‌منظور پیشبرد اهداف جامعه علمی را ضروری دانست.

سپس رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام گفت: این پژوهشگاه از مراکز پژوهشی مصوب وزارت علوم و مستقر در قم می‌باشد که در طول چهار دهه از حیات علمی خود به انجام پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای درزمینۀ تبیین اندیشه‌های ناب اسلامی و همچنین ترویج اندیشه انقلاب اسلامی پرداخته است.

وی گفت: این پژوهشگاه تاکنون حدود ۳۰۰۰ اثر علمی در حوزه‌های مختلف مبتنی بر مبانی اسلامی تولید و منتشر کرده است و با توجه به اینکه نقش مأموریت محور دارد پاسخگو نسبت به کلیه نیازهای نیروهای مسلح  می‌باشد.

دهقانی در ادامه به معرفی برخی سامانه‌های جدید ISC ازجمله سامانه نظام ایده‌ها و نیازها پرداخت و گفت: این سامانه زمینه‌ای برای ارتباط نیازهای مختلف با تحقیقات و مراکز تحقیقاتی کشور است. متخصصان می‌توانند نیازهای خود را در حوزه‌ها و سطوح مختلف اجتماعی و صنعتی در این سامانه ثبت کنند. همچنین، مشوق‌های علمی برای مراکز دانشگاهی فعال در سامانه در نظر گرفته شده است. این سامانه از سه مرحله تشکیل شده: ۱. ارائه ایده و نیاز ۲. محصول ۳. اشتغال دانش‌بنیان.

وی در ادامه در خصوص ارزیابی نشریات گفت: یکی از مأموریت‌های اصلی این گروه، شناسایی و ارزیابی نشریات معتبر علمی در سطح ایران، کشورهای اسلامی و دیگر کشورهای جهان می‌باشد. نشریات به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های دنیای علم، در ISC به‌صورت سالانه ارزش‌گذاری می‌شوند و وضعیت آن‌ها اعم از ارتقا یا کاهش رتبه، در هرسال تعیین می‌شود چراکه اصلاح نشریات رکن اصلی اصلاح نظام علمی است.

وی اظهار داشت: تقاضامحور بودن این پژوهشگاه برای انجام پروژه‌ها و طرح‌های پژوهشی بسیار حائز اهمیت است و این امر باید سرلوحه بسیاری از مراکز علمی کشور قرار گیرد.

سپس در پایان این نشست، دو طرف در خصوص مسائل موردعلاقه و سؤالات مربوطه به بحث و گفتگو پرداختند و مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی پژوهشی بین دو مجموعه امضا شود