شنبه, ۱۵ آذر , ۱۳۹۹ 20 ربيع ثاني 1442 Saturday, 5 December , 2020 ساعت ×

بازدید علمی از مؤسسه ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

شناسه : 1777 ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۴:۳۱ 227 بازدید ارسال توسط :

با حضور اغلب مدیران گروه‌های پژوهشکدۀ الهیات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، از مؤسسه ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بازدید علمی صورت پذیرفت؛ در این بازدید ابتدا آیت‌الله حسینی قزوینی مطالبی پیرامون فعالیت‌های مؤسسه به‌ویژه در حوزه فضای مجازی و پاسخ به شبهات وهابیت را مطرح کردند و در ادامه به معرفی […]

بازدید علمی از مؤسسه ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

با حضور اغلب مدیران گروه‌های پژوهشکدۀ الهیات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، از مؤسسه ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بازدید علمی صورت پذیرفت؛ در این بازدید ابتدا آیت‌الله حسینی قزوینی مطالبی پیرامون فعالیت‌های مؤسسه به‌ویژه در حوزه فضای مجازی و پاسخ به شبهات وهابیت را مطرح کردند و در ادامه به معرفی بخش‌های گوناگون سایت مؤسسه پرداختند.