سه شنبه, ۱۱ آذر , ۱۳۹۹ 16 ربيع ثاني 1442 Tuesday, 1 December , 2020 ساعت ×

بازدید فرمانده و مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در مرکز تربیت و آموزش پاسداری علویون از پژوهشگاه.

شناسه : 2587 ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴ 95 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: فرمانده و مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در مرکز تربیت و آموزش علویون به همراه تعدادی از مربیان این مرکز از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بازدید نمودند. در این بازدید بعد از خوشامدگویی توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش، رئیس پژوهشگاه، مطالبی در خصوص سیره پیامبر اعظم دربارۀ حسن خلق و اهمیت شغل […]

در این بازدید بعد از خوشامدگویی توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش، رئیس پژوهشگاه، مطالبی در خصوص سیره پیامبر اعظم دربارۀ حسن خلق و اهمیت شغل مربی در زندگی افراد مطالبی بیان کردند.
در پایان، مربیان مرکز تربیت و آموزش پاسداری علویون از نمایشگاه آثار و محصولات پژوهشگاه بازدید و مسئولان مربوطه توضیحاتی در خصوص آثار به بازدیدکنندگان ارائه دادند. که با استقبال مربیان این مرکز مواجه شد.