چهارشنبه, ۳۰ مهر , ۱۳۹۹ 5 ربيع أول 1442 Wednesday, 21 October , 2020 ساعت ×
در جلسۀ شورای رؤسای پژوهشگاه‌های قم مطرح شد

بازدید معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشگاه‌های استان قم.

شناسه : 2565 ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲ 36 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: در جلسۀ اخیر رؤسای پژوهشگاه‌های قم که در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد، مقرر شد که دکتر رحیمی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشگاه‌های استان قم بازدید به عمل آورند. در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام آمادگی پژوهشگاه را برای […]

بازدید معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشگاه‌های استان قم.

در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام آمادگی پژوهشگاه را برای بازدید معاون پژوهشی وزیر علوم اعلام کردند.