چهارشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۱ 24 شوال 1443 Wednesday, 25 May , 2022 ساعت ×

برگزاری آزمون تحصیلات تکمیلی دوره پژوهشگری علوم سیاسی

شناسه : 1631 ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۷:۳۸ 716 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، آزمون مقطع کارشناسی ارشد پژوهشگری علوم اسلامی در زمینه‌ی(گرایش) علوم سیاسی برگزار می گردد. سرپرست مرکز آموزش پژوهشگری و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام ضمن اعلان این خبر افزود: این آزمون با همکاری معاونت سیاسی و آموزش و پژوهش نمایندگی ولی فقیه  در سپاه و دانشکده […]

برگزاری آزمون تحصیلات تکمیلی دوره پژوهشگری علوم سیاسی

سرپرست مرکز آموزش پژوهشگری و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام ضمن اعلان این خبر افزود: این آزمون با همکاری معاونت سیاسی و آموزش و پژوهش نمایندگی ولی فقیه  در سپاه و دانشکده شهید محلاتی ره در روز جمعه ۹۸/۸/۲۴ در محل دانشکده شهید محلاتی ره برگزار خواهد شد.

ایشان افزود: پس از آزمون از تمامی متقاضیان در طی دو روز مصاحبه علمی به عمل خواهد آمد.

رشته پژوهشگری علوم اسلامی در پنج زمینه(گرایش) دیگر در سال جاری سیر مراحل تصویت در وزارت علوم را طی خواهد کرد و در سال آینده دانشجویان این گرایش‌ها جذب می گردند.