شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۰ 27 رمضان 1442 Saturday, 8 May , 2021 ساعت ×
در دیدار با رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی مطرح شد:

تأکید بر تعامل بیشتر بین پژوهشگاه و دانشگاه دفاع ملی

شناسه : 2802 ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶ 49 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام: در اولین روزهای سال ۱۴۰۰، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش، رئیس  پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام با سرتیپ پاسدار دکتر وحیدی دیدار کرد. در این دیدار که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، طرفین بر تعامل و همکاری بیشتر دو مجموعه علمی تأکید کردند. در […]

تأکید بر تعامل بیشتر بین پژوهشگاه و دانشگاه دفاع ملی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام: در اولین روزهای سال ۱۴۰۰، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش، رئیس  پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام با سرتیپ پاسدار دکتر وحیدی دیدار کرد. در این دیدار که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، طرفین بر تعامل و همکاری بیشتر دو مجموعه علمی تأکید کردند. در این دیدار دکتر نگارشضمن ارائه گزارشی از جلسات هیئت‌امنای پژوهشگاه، از سردار سرتیپ دکتر وحیدی برای شرکت در جلسۀ هیئت‌امنای پژوهشگاه دعوت به عمل آوردند.