یکشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۱ 10 محرم 1444 Sunday, 7 August , 2022 ساعت ×
با حضور معاون دانش و پژوهش سپاه در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام انجام گرفت:

تأکید بر ضرورت تحقق قطب اندیشه‌ای-معرفتی پژوهشگاه و لزوم فراهم شدن لوازم و اقتضائات آن

شناسه : 3095 ۰۴ تیر ۱۴۰۱ - ۹:۲۰ 84 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: نشست هم‌اندیشی با حضور سردار نواب، معاون دانش و پژوهش سپاه در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام در راستای اجرایی شدن نقشه علمی دفاعی ـ امنیتی نیروهای مسلح و امکان‌سنجی ظرفیت‌های موجود پژوهشگاه برای تحقق قطب علمی اندیشه‌ای ـ معرفتی نیروهای مسلح برگزار شد. در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش […]

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه، ضمن ارائه گزارش فعالیت‌های علمی مرتبط، بر ضرورت تحقق قطب اندیشه‌ای معرفتی و لزوم فراهم شدن لوازم و اقتضائات آن تأکید داشتند.

در پایان: گسترش تعاملات علمی مجموعه‌های سپاه و بسیج در حوزۀ اندیشه‌ای-معرفتی و ایجاد جبهۀ علمی تحول علوم انسانی از دغدغه‌های مهم معاون دانش و پژوهش سپاه بود که در این جلسه مطرح و مورد تأیید رئیس و مدیران پژوهشگاه قرار گرفت.