دوشنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۱ 1 ربيع أول 1444 Monday, 26 September , 2022 ساعت ×
با حضور رؤسای پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام و دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام:

تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی امضا شد

شناسه : 2964 ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۷:۲۴ 692 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: در راستای تعمیق و گسترش روابط و تعاملات علمی با مراکز علمی سپاه، تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام و دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام در چهار محور: همکاری‌های تربیتی و آموزشی، پژوهش، خدمات علمی اجرایی و مدیریت اجرایی به مدت پنج سال با حضور […]

تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی امضا شد

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: در راستای تعمیق و گسترش روابط و تعاملات علمی با مراکز علمی سپاه، تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام و دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام در چهار محور: همکاری‌های تربیتی و آموزشی، پژوهش، خدمات علمی اجرایی و مدیریت اجرایی به مدت پنج سال با حضور رؤسای دو مجموعه در دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام به امضا رسید.