سه شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۰ 25 ربيع ثاني 1443 Tuesday, 30 November , 2021 ساعت ×
با حضور رؤسای پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام و دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام:

تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی امضا شد

شناسه : 2964 ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۷:۲۴ 33 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: در راستای تعمیق و گسترش روابط و تعاملات علمی با مراکز علمی سپاه، تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام و دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام در چهار محور: همکاری‌های تربیتی و آموزشی، پژوهش، خدمات علمی اجرایی و مدیریت اجرایی به مدت پنج سال با حضور […]

تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی امضا شد

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: در راستای تعمیق و گسترش روابط و تعاملات علمی با مراکز علمی سپاه، تفاهم‌نامۀ همکاری علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام و دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام در چهار محور: همکاری‌های تربیتی و آموزشی، پژوهش، خدمات علمی اجرایی و مدیریت اجرایی به مدت پنج سال با حضور رؤسای دو مجموعه در دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام به امضا رسید.