شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۰ 27 رمضان 1442 Saturday, 8 May , 2021 ساعت ×

جلسۀ تدوین نظام‌وارۀ آموزشی دوره‌های طولی و عرضی سپاه برگزار شد.

شناسه : 2591 ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱ 298 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، جلسۀ تدوین نظام‌وارۀ آموزشی دوره‌های طولی و عرضی سپاه به همت معاونت تربیت و آموزش عقیدتی-سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام در مرکز خاتم‌الانبیاء دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام برگزار شد. در این جلسه، نظام‌وارۀ جدید عقیدتی کارکنان سپاه متناسب با مسائل روز و با […]

در این جلسه، نظام‌وارۀ جدید عقیدتی کارکنان سپاه متناسب با مسائل روز و با نگاه به آینده، با حضور کارشناسان پژوهشگاه در موضوعات عقاید، اخلاق، احکام، قرآن، سیاسی، تاریخ و جهاد و دفاع با همکاری معاونت تربیت و آموزش عقیدتی-سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه و با دعوت از رده‌های مشابه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد. و مقرر شد سرفصل‌های دوره‌های طولی و عرضی و زیرفصل‌های آن به سلسله‌مراتب ارسال شود.
در پایان: حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد شبدینی، مسئول مرکز متون پژوهشگاه از کارشناسان رده‌های شاغل در سپاه پاسداران دعوت نمود که بعد از تأیید سرفصل‌ها جهت نوشتن کتاب‌های ابلاغی از توان آن‌ها هم استفاده شود.