شنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۰ 15 ذو الحجة 1442 Saturday, 24 July , 2021 ساعت ×

جلسۀ ماهانۀ هم‌افزایی رؤسای پژوهشگاه‌های استان قم برگزار شد

شناسه : 2535 ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶ 546 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

جلسۀ ماهانۀ هم‌افزایی رؤسای پژوهشگاه‌های علوم و فرهنگ اسلامی، حوزه و دانشگاه، دارالحدیث و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد. در این جلسه حجج اسلام‌ دکتر لک‌زایی، دکتر حکیمیان، دکتر برنجکار و دکتر نگارش پیرامون راههای تقویت هم‌افزایی مطالبی را مطرح و مقرر گردید این جلسات استمرار […]

جلسۀ ماهانۀ هم‌افزایی رؤسای پژوهشگاه‌های استان قم برگزار شد

در این جلسه حجج اسلام‌ دکتر لک‌زایی، دکتر حکیمیان، دکتر برنجکار و دکتر نگارش پیرامون راههای تقویت هم‌افزایی مطالبی را مطرح و مقرر گردید این جلسات استمرار داشته باشند.