سه شنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۰ 20 ربيع أول 1443 Tuesday, 26 October , 2021 ساعت ×
با حضور اعضای دانشکدۀ جهادی دانشگاه افسری امام حسین علیه‌السلام:

جلسۀ هم‌اندیشی و تعامل علمی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام برگزار شد

شناسه : 2935 ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳ 121 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: جمعی از اساتید، مربیان و مؤلفان دانشکدۀ جهادی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه‌السلام در جلسۀ هم‌اندیشی و تعامل علمی با پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام حضور یافته و راهکارهای توسعۀ تعامل و همکاری در زمینه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی فی‌مابین را بررسی کردند. در پایان اعضای دانشکدۀ […]

در پایان اعضای دانشکدۀ جهادی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه‌السلام، از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه بازدید کردند.