چهارشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۱ 24 شوال 1443 Wednesday, 25 May , 2022 ساعت ×
با ابلاغ ستاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه

دانشنامۀ دفاع مقدس استان قم، در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام تدوین می‌شود.

شناسه : 2285 ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۹:۳۹ 1252 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه
به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: با توجه به ابلاغ ستاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه، مبنی بر تدوین دانشنامۀ دفاع مقدس استان قم، توسط پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، جلسه تدوین این دانشنامۀ با حضور حجج‌اسلام آقایان دکتر حمید نگارش، رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام و علی لقمان‌پور، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم در پژوهشگاه برگزار شد.

لازم به ذکر است، به دلیل جایگاه ویژه قم و حوزۀ علمیه در دفاع مقدس بسیاری از مداخلی که در این دانشنامه تدوین خواهد شد جنبه ملی دارد و با توجه به تأکید ویژه رئیس پژوهشگاه، نقش حوزۀ علمیه باید به‌صورت ویژه دیده شود. در این جلسه فرایند تدوین دانشنامه در سه مرحله مصوب شد.

هم‌اکنون فرآیند تحلیل مداخل و شبکه ناظران و نویسندگان در حال انجام است.