سه شنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۰ 20 ربيع أول 1443 Tuesday, 26 October , 2021 ساعت ×

دفتر اول مجموعه نشست‌های علمی منتشر شد

شناسه : 2624 ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷ 555 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

برگزاری نشست‌های علمی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام سابقۀ چندساله دارد. با توجه به لزوم حفظ و نگهداری دارایی‌های دانشی و سرمایه‌های فکری موجود در حافظه سازمانی، برای نخستین بار نشست‌های علمی پژوهشگاه در قالب کتابی با عنوان دفتر اول مجموعه نشست‌های علمی تجمیع و به چاپ رسید.

دفتر اول مجموعه نشست‌های علمی منتشر شد