شنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۰ 15 ذو الحجة 1442 Saturday, 24 July , 2021 ساعت ×
رئیس دفتر ارتباطات نیروهای مسلح:

ظرفیت پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام ، آن‌قدر غنی، گسترده و وسیع است که نه‌تنها بایستی یک غنا بخشی به نیروهای مسلح بشود، بلکه تمام جامعۀ ما می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند

شناسه : 2864 ۰۷ تیر ۱۴۰۰ - ۷:۰۲ 56 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه سردار محمدباقر زهرایی، رئیس دفتر ارتباطات نیروهای مسلح در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بیان داشت: آنچه بنده مشاهده کردم و آنچه بازخورد این آثار در نیروهای مسلح عمل می‌شود فاصله بسیاری دارد. به عبارتی، ظرفیت این پژوهشگاه، آن‌قدر غنی، گسترده و […]

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه سردار محمدباقر زهرایی، رئیس دفتر ارتباطات نیروهای مسلح در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بیان داشت: آنچه بنده مشاهده کردم و آنچه بازخورد این آثار در نیروهای مسلح عمل می‌شود فاصله بسیاری دارد. به عبارتی، ظرفیت این پژوهشگاه، آن‌قدر غنی، گسترده و وسیع است که نه‌تنها بایستی یک غنا بخشی به نیروهای مسلح بشود، بلکه تمام جامعۀ ما می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند.

وی افزود: همۀ دست‌اندرکاران پژوهشی و آموزشی نیروهای مسلح، بایستی از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بازدید و بر اساس سازمان خود، نیازسنجی کنند.  ای‌کاش دولت‌مردان ما هم به پژوهشگاه بیایند و این آثار و پژوهش‌ها را ببینند؛ آنچه انسان را کمی دلخور می‌کند، این است که این پژوهشگاه مثل دریایی است، ولی بهره‌برداری از آن در حد سطحی، گذرا و غیرکاربردی است.

ایشان یادآور شد: به نظر بنده، بهترین راه، شناسایی و شناختن این مجموعه، ارتباط و تعامل با همۀ مجموعه‌ها و بهره‌گیری مجموعه‌های پژوهشی کل کشور از این پژوهشگاه است. همان‌طور که حجت‌الاسلام‌والمسلمین نگارش رئیس پژوهشگاه فرمودند، این پژوهشگاه فقط برای یک سازمان خاصی نیست؛ که نشان می‌دهد یک قابلیت و ظرفیتی در حد ملی، فراملی و منطقه‌ای است.