چهارشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۱ 24 شوال 1443 Wednesday, 25 May , 2022 ساعت ×
با حضور همۀ اعضاء

فراخوان مشترک میان رده‌های علمی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه برگزار شد.

شناسه : 2122 ۱۸ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵ 556 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه
برای نخستین بار در سال 1398 فراخوان مشترکی میان رده‌های علمی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شامل پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق‌علیه‌السلام، مجتمع آموزش عالی شهید محلاتی(ره) و مرکز معارف دانشگاه جامع امام حسین‌علیه‌السلام شکل گرفت. هرچند این تجربه با فرازوفرودهای خود نیازمند تکمیل و اصلاح است، اما بی‌شک تجربه‌ای ارزنده برای نمایندگی به شمار می‌آید.
فراخوان مشترک میان رده‌های علمی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه برگزار شد.

به گزارش دفتر هیت‌علمی پژوهشگاه: برای نخستین بار در سال ۱۳۹۸ فراخوان مشترکی میان رده‌های علمی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شامل پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق‌علیه‌السلام، مجتمع آموزش عالی شهید محلاتی(ره) و مرکز معارف دانشگاه جامع امام حسین‌علیه‌السلام شکل گرفت. هرچند این تجربه با فرازوفرودهای خود نیازمند تکمیل و اصلاح است، اما بی‌شک تجربه‌ای ارزنده برای نمایندگی به شمار می‌آید.

در راستای مراحل و فرآیند فراخوان مشترک، پس از ثبت‌نام متقاضیان و انجام مصاحبه‌های گوناگون و جمع‌بندی امتیازها، مقرر گردید کمیته‌ای متشکل از معاون آموزش و پژوهش نمایندگی، ریاست محترم پژوهشگاه امام صادق‌علیه‌السلام و مسئول دفتر هیئت‌علمی پژوهشگاه، ریاست مجتمع آموزش عالی شهید محلاتی و مسئول دفتر هیئت‌علمی مجتمع و مسئول مرکز معارف و مدیر گروه معارف به جمع‌بندی و ارزیابی امتیاز و دیدگاه اساتید درباره متقاضیان برای ورود به مرحله نهایی یعنی کمیسیون جذب نمایندگی داشته باشند. این جلسه با موافقت معاونت محترم آموزش و پژوهش، در پژوهشگاه و با حضور تمامی اعضاء برگزار شد. در این جلسه پس از گزارش مسئول دفتر هیئت‌علمی مجتمع شهید محلاتی،  توان سنجی افراد واجد شرایط و امتیازات تعلق‌گرفته به ایشان موردبررسی قرار گرفت و رده پیشنهادی کمیته برای جذب ایشان معین گردید. مقرر شد پس‌ازاین جلسه افراد واجد شرایط در کمیسیون جذب هیئت‌علمی نمایندگی برای تصمیم‌گیری نهایی مطرح شوند.