شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۰ 27 رمضان 1442 Saturday, 8 May , 2021 ساعت ×
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی سعیدی:

شناسه : 2771 ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۸:۳۷ 59 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی سعیدی، رئیس سازمان عقیدتی-سیاسی نیروهای مسلح در حاشیۀ بازدید از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بیان داشت: می‌توان مدعی شد یکی از گنجینه‌های ارزشمند و سرمایه‌های گران‌سنگ نظام فرهنگ دینی بعد از انقلاب اسلامی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام است که خوشبختانه در طول دوران فعالیت […]

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی سعیدی، رئیس سازمان عقیدتی-سیاسی نیروهای مسلح در حاشیۀ بازدید از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بیان داشت: می‌توان مدعی شد یکی از گنجینه‌های ارزشمند و سرمایه‌های گران‌سنگ نظام فرهنگ دینی بعد از انقلاب اسلامی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام است که خوشبختانه در طول دوران فعالیت خود که تقریباً ۴دهه از آن گذشته و یکی از اولین پژوهشگاه‌هایی بود که مجوز رسمی گرفت و شروع به کار کرد.

رئیس سازمان عقیدتی-سیاسی نیروهای مسلح افزود: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام امروز خوشبختانه به یک پژوهشگاه فاخری تبدیل شده است که در عرصه‌های مختلفی چون دینی، جریان شناسی، تاریخ اسلام و … ورود پیدا کرده است و گام‌های بلندی نیز برداشته است. بیش از ۳ هزار اثر فاخر در این پژوهشگاه مورد بحث و در معرض نشر و انتشار قرار گرفته است. آثار فاخری که قطعاً در کشور کم‌نظیر بوده به‌عنوان‌مثال انسان مطلوب، پاسدار مطلوب، خانواده مطلوب و بسیجی مطلوب.

وی یادآور شد: بحث جریان‌شناسی‌ها شامل ۱۵ مورد پژوهش درزمینۀ شناخت جریان‌های معارض و جریان‌های موافق نظام که ۱۰ نوع از این جریان‌ها در قالب نسخ مشخصی چاپ و منتشر شده که خیلی نقش مهمی در شناساندن این جریان‌ها دارد. به‌هرحال این پژوهشگاه یکی از مفاخر نظام اسلامی است که عهده‌دار پاسخگویی به نیازهای پژوهش در حوزۀ دین‌شناختی برای کل نیروهای مسلح، اعم از ارتش، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، وزارت دفاع، عقیدتی-سیاسی‌های نیروهای مسلح و نمایندگی ولی‌فقیه می‌باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعیدی در پایان بیان داشت: این نمایشگاه حاکی از هنر و دستاوردهای ارزشمند این پژوهشگاه است که هر بیننده‌ای را تحت تأثیر قرار خواهد داد که یک مجموعه توانسته است در عرصه‌های مختلف، این میزان اثر فاخر را به جامعه عرضه بکند. آنچه مهم است این است که دایره‌ی گستره‌ی پژوهش باید روی کل نیروهای مسلح باز و توسعه پیدا کند. در نیروهای مسلح مراکزی هستند که دست‌اندرکار، کار پژوهشی هستند و در مسئلۀ دین شناختی و موضوعات دینی حساسیت و ظرافت دارند که قهراً باید یک مرکزی عهده‌دار نظارت عالیه و کنترل کیفیت بشود که مرتبط با مخزن حوزۀ علمیه و حوزۀ علمیه قم باشد و این پژوهشگاه این جایگاه را دارد. به نظر می‌آید کلیه مراکز نیروهای مسلح و دانشگاه‌هایی که در مقوله‌ی علوم دینی کار می‌کنند و زیرمجموعۀ هریک از نیروها هستند باید این حساسیت و نگرانی را داشته باشند که مبادا وارد حوزه‌ای بشوند که آن تخصص لازم را ندارند. قهراً باید تحت لیسانس این پژوهشگاه کار بکنند و یا حداقل باید مرتبط باشند و کار را به این مرکز واگذار بکنند تا آن کیفیت لازم را داشته باشد.