چهارشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۱ 24 شوال 1443 Wednesday, 25 May , 2022 ساعت ×

نمایشگاه کتاب دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد.

شناسه : 1333 ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۶:۰۳ 583 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در حاشیۀ سومین جشنوارۀ دانش و پژوهش امام علی(ع)، نمایشگاه کتابی از دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد. در این نمایشگاه جدیدترین آثار به چاپ رسیده از انتشارات زمزم هدایت در موضوعات: علوم سیاسی، فقه و احکام، امام حسین(ع)، عاشورا، جهاد و دفاع، خانواده، قرآن و حدیث و […]

در این نمایشگاه جدیدترین آثار به چاپ رسیده از انتشارات زمزم هدایت در موضوعات: علوم سیاسی، فقه و احکام، امام حسین(ع)، عاشورا، جهاد و دفاع، خانواده، قرآن و حدیث و … در معرض نمایش قرار گرفت.