جمعه, ۳ بهمن , ۱۳۹۹ 9 جماد ثاني 1442 Friday, 22 January , 2021 ساعت ×
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص):

نیازمند توان علمی و معرفتی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام هستیم.

شناسه : 2690 ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۸:۱۶ 60 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) با رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دهقان، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص)، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدیران و پژوهشگران، بر تجربه و توان علمی پژوهشگاه تأکید و افزود: جامعۀ علمی و پژوهشی […]

نیازمند توان علمی و معرفتی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام هستیم.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) با رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دهقان، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص)، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدیران و پژوهشگران، بر تجربه و توان علمی پژوهشگاه تأکید و افزود: جامعۀ علمی و پژوهشی کشور، این مرکز را نمی‌شناسند. ایشان اشاره نمودند که ما نیازمند توان علمی و معرفتی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام هستیم. در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام ضمن تقدیر از زحمات مسئول نمایندگی قرارگاه، گزارشی از سابقۀ چهل‌سالۀ پژوهشگاه ارائه کردند.