دوشنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۱ 1 ربيع أول 1444 Monday, 26 September , 2022 ساعت ×
با حضور دکتر صفار هرندی:

وبینار جریان‌شناسی فتنه برگزار شد

شناسه : 3031 ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۹:۴۷ 599 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: وبینار نشست علمی-بصیرتی جریان‌شناسی فتنه، به‌صورت کشوری با حضور دکتر صفار هرندی برگزار شد. در این نشست، پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام حضور فعال داشتند و مطالبی پیرامون جریان‌شناسی فتنه مطرح شد که در راستای طراحی موضوعات پژوهش، پیشبرد پروژه‌ها و غنی‌سازی محتوای پژوهش مفید و پژوهشگران بهرۀ لازم […]

وبینار جریان‌شناسی فتنه برگزار شد

در این نشست، پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام حضور فعال داشتند و مطالبی پیرامون جریان‌شناسی فتنه مطرح شد که در راستای طراحی موضوعات پژوهش، پیشبرد پروژه‌ها و غنی‌سازی محتوای پژوهش مفید و پژوهشگران بهرۀ لازم را از این نشست بردند.